Wildshade, som utvecklats av Jumpgates dotterbolag Tivolas Games, har nominerats i kategorin bästa casual-spel av juryn för Deutsche Entwicklerpreis 2022. Priset delas ut vid Cologne Game Lab i Köln och vinnarna kommer att offentliggöras den 8 december.

Jumpgates VD Harald Riegler kommenterar: ”Det tyska spelutvecklarpriset är en prestigefylld utmärkelse i den tyska spelbranschen och det är väldigt glädjande att Tivola ännu en gång har nominerats. Denna gång som en av tre kandidater till utmärkelsen bästa casual-spel. Spelet är den hittills bästa lanseringen från Tivola sedan Jumpgate förvärvade bolaget och det är en fin bekräftelse för utvecklingsteamet att få nominationen. 

https://deutscherentwicklerpreis.de/dep2022-nominierte-bestes-casual-game/

För ytterligare information

Harald Riegler VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: harald@jumpgategames.se

 Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se