Jumpgates portföljbolag Tivola Games lanserar i dag nytt spelinnehåll för Wildshade. I uppdateringen ingår ett ligasystem för spelet, där spelaren kan avancera bland ligorna och ta del av unika belöningar, samt nytt innehåll i shopen.

“Som tidigare kommunicerat gör vi nu månatliga uppdateringar av Wildshade med nytt och efterlängtat innehåll i spelet för att upprätthålla spelarnas intresse och öka monetariseringen ytterligare. Ligasystemet är en viktig del av lanseringsplanen för spelet, som förbättrar spelupplevelsen och förväntas motivera spelarna att försvara sina positioner och fortsätta tävla för att avancera till nästa liga. Kommande prioriterade funktioner är single player-kampanj och realtids-multiplayer.”, säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

För ytterligare information

Harald Riegler VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: harald@jumpgategames.se 

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se