Jumpgate AB har idag slutfört förvärven av Nukklear GmbH och Funatics Software GmbH, vilka tidigare offentliggjorts i pressmeddelanden den 5 april 2023 respektive 17 november 2022. För ytterligare information om villkor och struktur för förvärven hänvisas till respektive pressmeddelande.

“Det har varit en lång resa för att nå hit och det är otroligt tillfredsställande att vi äntligen är i mål med dessa viktiga förvärv. Med Nukklear och Funatics tillför vi starkt kassaflöde och mycket värdefull spetskompetens, som stärker oss finansiellt och vässar vår leveransförmåga för större spelprojekt. Jag ser mycket fram emot att jobba med respektive team”, säger Harald Riegler, VD Jumpgate.

För ytterligare information

Harald Riegler VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: harald@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar fem spelstudios: Nukklear (Hannover), Tivola Games (Hamburg), GameXcite (Hamburg), Funatics (Schermbeck) samt Tableflip Entertainment (Visby). Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se