Lanseringsdatum för den globala lanseringen av Wildshade har fastställts till 25 november 2021. Spelet utvecklas och förläggs av Jumpgates dotterbolag Tivola Games.

I spelet avlar spelaren fram sina drömhästar i över 40 miljoner möjliga kombinationer, utrustar hästarna individuellt med den rätta utrustningen och visar sig värdig de legendariska Wildshade-hästarna genom att vinna magiska hästkapplöpningar i en fantastisk värld full av äventyr.

Spelinnehåll:

  • En mängd länder och världar att tävla i
  • Avel av drömhästar i miljontals kombinationer
  • Varje häst är speciell, med unika talanger och egenskaper
  • Individuell utrustning, hårfärg och hårstil
  • Individualiserade ryttare

https://www.tivola.de/en/apps/wildshade/

https://www.tiktok.com/@wildshadegame

https://www.facebook.com/WildshadeGame/

https://www.instagram.com/wildshadegame/

“Jag är väldigt nöjd över hur bra Wildshade har blivit och stolt över insatsen från utvecklingsteamet. Wildshade är det första spelet där Tivola har byggt en community runt spelet redan före lanseringen, vilket har fungerat väldigt bra. Den långsiktiga ambitionen med spelet är att etablera ett framgångsrikt varumärke inom hästspelsvärlden, med en lojal användarbas som vi kan hålla i gång med spännande speluppdateringar. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med spelet även efter lanseringen”, säger Harald Riegler, CPO Jumpgate AB.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se

Denna information är sådan information som Jumpgate AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 oktober 2021 klockan 08:00 CEST.