Three Gates har ingått ett förlagsavtal med Legacy Games för spelet Project Blue Book: Hidden Mysteries. Enligt avtalet kommer Legacy Games förlägga en premium-version av spelet för PC. Legacy Games betalar en porteringsavgift till Three Gates och försäljningsintäkterna från spelet fördelas sedan mellan parterna. Legacy Games kommer att inleda den digitala distributionen av spelet redan under första kvartalet. Spelet kommer sedan från och med andra kvartalet att distribueras i butiker i USA genom butikskedjorna Walmart, Fry´s och Micro Center.

“Den nya PC-versionen är en perfekt fit för Legacy Games etablerade spelarbas och passar väl in i deras etablerade portfölj av Hidden Object-spel. Vi kommer att använda den här möjligheten till att öka försäljningen av spelet även på andra distributionsplattformar. Tillsammans ser vi även på fler spelprojekt som kan passa för distribution via Legacy Games, inklusive andra spel från spelportföljerna i Tivola, gameXcite, Three Gates och Tableflip, så väl som kommande titlar”, säger Don Geyer, vd Three Gates.

“Vi är entusiastiska över vårt partnerskap med Three Gates och övetygade om att våra kunder kommer att uppskatta spelupplevelsen och berättelserna i Project Blue Book: Hidden Mysteries. Förhoppningsvis är det här det första av många spelprojekt som vi kan samarbeta om”, säger Ariella Lehrer, vd Legacy Games.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om Legacy Games

Sedan mer än 20 år är Legacy Games en förläggare av casual-spel för PC och mobil, inklusive hidden object-spel. Legacy Games är en expert på speldistribution via butik och digitala plattformar, och är den ledande förläggaren av casual-spel genom etablerade samarbeten med stora butikskedjor. För mer information se: https://legacygames.com

Om bolaget

Three Gates AB är en oberoende spelkoncern som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Three Gates och majoriteten av Hamburgbaserade Tivola Games. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Three Gates och Tivola Games har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 februari 2021 klockan 11:00 CET.