Three Gates AB har mjuklanserat Project Blue Book: The Game i Storbritannien. Bolaget utvärderar nu KPI:er och finjusterar spelet inför den globala lanseringen.

“Det är ett viktigt steg att testa KPI:er och user acquisition, och med våra partners SuperScale i spetsen för tuning-processen är vi i mycket goda händer”, säger Don Geyer, vd för Three Gates.

”Vi ser fram emot att starta testerna och ta del av reaktionerna från de olika målgrupperna för Project Blue Book: the Game”, säger Miikka Luotio, Head of Partnerships på SuperScale.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 april 2019 klockan 08:30 CEST.