Three Gates har, tillsammans med bolagets partners Atari och SuperScale, inlett user acquisition-kampanjer för Atari Asteroids Star Pilot i Storbritannien, Kanada och Filippinerna inför den globala lanseringen av spelet. Den nyligen uppdaterade mjuklanserade versionen av spelet inkluderar ett nytt klassiskt spelläge, samt mer avancerade möjligheter för spelaren att bygga och anpassa rymdskeppen. Den pågående testrundan kommer att fortgå i totalt ca fyra veckor.

”Teamet har på senare tid arbetat med att ta fram de nya funktioner som har implementerats i den senaste versionen. Vi har nu en ”classic game mode” liksom en mer robust uppsättning av möjligheter för spelaren att anpassa skeppen. De kommande veckornas tester ger oss värdefull mätdata som vi kommer att använda för att genomföra de slutliga justeringarna av spelet inför den globala lanseringen av spelet senare under hösten”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

 

https://www.youtube.com/watch?v=K-mssAhyL9c

 

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om Atari Asteroids Star Pilot

Asteroids Star Pilot™ är en adrenalinfylld vidareutveckling av det klassiska Atari® Asteroids-spelet, där spelaren tar rollen som en stjärnpilot i en intergalaktisk rymdflotta, med uppgift att under otaliga uppdrag skydda rymdkolonierna och dess invånare från ett pågående asteroidhot.

För mer information se: www.threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är en oberoende spelkoncern som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Three Gates samt majoriteten av Hamburgbaserade Tivola Games. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Three Gates och Tivola Games har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 augusti 2020 klockan 08:50 CEST.