Project Blue Book

Project Blue Book: The Game genomgår nu stängd beta-testning och kommer snart att övergå till öppet beta-test i utvalda regioner. Under den öppna beta-fasen kommer vi att samarbeta med vår nya partner SuperScale, som hjälper mobilspel att växa och ligger bakom framgångsrika lanseringar av spel som Hill Climb Racing 2, Tanks A Lot! och Badland Brawl (www.superscale.com). SuperScale bidrar med optimering av bland annat CPI (Cost per Install) och förbättring av LTV (Lifetime Customer Value) och player retention.

”Det har varit väldigt bra att arbeta med SuperScale. De har ett mycket professionellt team med stor erfarenhet och många bra idéer. Jag är väldigt nöjd med hur arbetet med Project Blue Book: The Game fortskrider. Att genomgå den här optimeringsprocessen adderar verkligen till spelets prestanda”, säger Don Geyer, vd Three Gates AB.

Atari Asteroids för mobil

Arbetet med den kommande lanseringen av mobilversionen av Atari Asteroids fortskrider enligt plan. Intern testning har genomförts och nästa steg blir att inleda stängd beta-testning under maj månad.

8 to Glory för konsol

Försäljningen av 8 to Glory för konsol, det officiella spelet för Pro Bull Riders (PBR), har gått långsammare än förväntat. Huvudproblemet har varit att få spelet placerat i detaljhandeln i huvudregionen Nordamerika. Three Gates och bolagets partners fortsätter ansträngningarna med att placera spelet och planerar en mängd åtgärder för att öka försäljningen. Närmast planeras en online-butik för köp av retail-utgåvan av spelet, som spelare kan hänvisas till i samband med PBR-event. Attraktivt skyltmaterial för varuvisning kommer att skapas för att sälja spelet på regionala butikskedjor i de viktigaste amerikanska staterna, i butiker inom Western Lifestyle-segmentet och på PBR:s outlets.

8 to Glory för mobil

I linje med den tidigare kommunicerade satsningen på förbättringar av spelen i mobilportföljen har 8 to Glory för mobil genomgått optimering och uppdateringar. Fler uppdateringar kommer i form av bland annat nya språkversioner och uppdateringar för den nya säsongen. Under årets tre första månader har viktiga indikatorer för spelet förbättrats markant.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 april 2019 klockan 08:30 CET.