Three Gates har ingått ett strategiskt partneravtal med SuperScale. Enligt avtalet kommer SuperScale att finansiera och utföra user acquisition (”UA”) under den pågående mjuklanseringen och kommande globala lanseringen av Project Blue Book: The Game. Under den globala lanseringen kommer UA-budgeten omfatta upp till 1 miljon US dollar per månad. Avtalet omfattar så väl Project Blue Book: The Game som kommande titlar inom ”Hidden Object”-genren. SuperScale får 10% av nettointäkterna från Project Blue Book: The Game och 5% av nettointäkterna från framtida ”hidden object”-spel.

Vidare kommer SuperScale att bistå med UA-testning under mjuklanseringen, utförandet av UA-annonsering, hantering av UA-kampanjer under den globala lanseringen, bekosta och utföra Live Operations (event, turneringar, kampanjer och andra uppdateringar av spelet som driver spelarengagemanget), optimering av monetariseringssystem och AppStore-optimering.

SuperScale är ett bolag som hjälper mobilspel att växa och ligger bakom framgångsrika lanseringar av spel som Hill Climb Racing 2, Tanks A Lot! och Badland Brawl (www.superscale.com).

“Vi är mycket entusiastiska över siffrorna som vi har sett under testerna av Project Blue Book och vi fokuserar nu på att skala upp spelet till dess maximala potential”, säger Miikka Luotio, VP of Partnerships på SuperScale

”Arbetet med SuperScale har fungerat väldigt bra. Deras system och team har hjälpt oss att förbättra Project Blue Book och få upp KPI:erna till motsvarande nivåer som för de bäst presterande mobilspelen. SuperScale har den erfarenhet som krävs för att lansera högklassiga spel på en global skala och har bevisat att deras system är framgångsrika. Vi är övertygade om att vi kommer att kunna skapa en serie av framgångsrika spel med stöd från SuperScale”, säger Don Geyer, VD för Three Gates.

”Det här långsiktiga partneravtalet med Three Gates, som omfattar flera spel, passar perfekt för SuperScale. Vi planerar för många framgångsrika, storskaliga project framöver”, säger Ivan Trancik, VD för SuperScale.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 augusti 2019 klockan 08.30 CEST.