MainStream Fishing, så heter Three Gates nya spel som kommer att släppas nu under det fjärde kvartalet av 2016. Där det Hollywood baserade filmföretaget Filmograph kommer att samarbeta med Three Gates med de filmiska aspekterna i spelet.

Länk till filmograph showreel http://filmograph.tv/reel

Three Gates har i samarbete med Rarity Investments utvecklat spelet MainStream Fishing som kommer att släppas nu under det fjärde kvartalet av 2016. Titeln avslöjar att vi här kommer att få ta del av Three Gates unika vattensimulation och en variation av unika funktioner såsom; djur, fiskeodlingar, troférum med fisktroféer och självklart olika fiskeområden.

Three Gates och Filmograph arbetade tidigare tillsammans med spelet 8 to Glory, det officiella spelet för Pro Bull Riders. De har nu utökat samarbetet med ännu ett spel; MainStream Fishing. Filmograph bidrar här med stor expertis inom de filmiska aspekterna i produktionen, då de tidigare har erfarenhet av att jobbat med bl.a. Mission Impossible, The Fast and the Furious och The Expendables.

Produktionsteamet för MainStream Fishing kommer tillsammans med Filmographs tillgångar kunna öka kvaliteten på spelet, få tillgång till filmiska material och ett övergripande varumärke.

VD Don Geyer kommenterar:

Filmograph är ett förstaklassigt företag och vi är glada över att kunna arbeta tillsammans med dem igen, denna gång med MainStream Fishing.De gjorde ett riktigt bra jobb för 8 to Glory så det blir väldigt spännande att se vad de hittar på för MainStream Fishing.

För ytterligare information
Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post:don@threegates.se

Om bolaget
Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk.

Citat
Filmograph är ett förstaklassigt företag och vi är glada över att kunna arbeta tillsammans med dem igen, denna gång med MainStream Fishing. De gjorde ett riktigt bra jobb med 8 to Glory så det blir väldigt spännande att se vad de hittar på för MainStream Fishing.