Project Blue Book: The Game har under de senaste månaderna genomgått omfattande testning och lanseras nu i Storbritannien som ett led i den kommande globala lanseringen. Säsong 2 av TV-serien Project Blue Book har premiär 21 januari, 2020 och kommer att visas i 162 länder. Spelet kommer att lanseras globalt före premiären.

Information om Project Blue Book, TV-serien:

Facebook

IMDB

RapidTVNews

Youtube

“Teamet kommer att finslipa, optimera och uppdatera spelet med nya kapitel under och efter den globala lanseringen. Vi planerar ett robust live operations schema, som kommer att hålla spelarna engagerade i nytt innehåll och nya äventyr”, säger Christopher Fischer, Project Manager Three Gates AB.

“Vi är mycket nöjda med CPI-siffrorna (cost per install), som är väldigt konkurrenskraftiga för Hidden Object-genren. Vi har även fokuserat på siffrorna för Day 1 Retention (den andel spelare som spelar spelet efter installation) och hittills är vi nöjda med hur siffrorna ser ut. Vi kommer att optimera spelet för långsiktigt ökad Retention och LTV (Life Time Value – den genomsnittliga intäkten från varje spelare) så mycket som möjligt innan den globala lanseringen”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 december 2019 klockan 13:30 CET.