Three Gates har, tillsammans med partnerna History Channel och SuperScale, lanserat Project Blue Book: Hidden Mysteries i Nordamerika i samband med premiären av den andra säsongen av Project Blue Book. Den vidare lanseringen av spelet kommer att ske i övriga delar av världen i förbindelse med att säsong 2 av TV-serien har premiär i respektive region.

”Det här är starten på den verkliga lanseringsprocessen. Vi kommer att öka takten i marknadsföringen av spelet under de kommande månaderna tillsammans med våra partners. Spelet kommer att finjusteras och optimeras, och vi kommer att upprätthålla ett offensivt uppdateringsprogram samt en mängd event för att hålla spelarna engagerade”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

“Jag ser fram emot kontakten med fans från TV-serien genom våra sociala media, hemsidan och andra kanaler. Serien är redan populär och bygger upp en publik av mycket engagerade fans, säger Steven-Elliot Altman, the game’s writer.

Project Blue Book på IMDB.com

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 januari 2020 klockan 18:45 CET.