Three Gates har släppt gamblingspelet Cash Cow på bSpots plattform för real money gambling exklusivt för den amerikanska marknaden. Spelet är en modern tolkning av det klassiska arkadspelet Frogger, där spelaren undviker bilar och hoppar mellan stockar, med möjlighet att satsa och vinna riktiga pengar via bSpots plattform.

Cash Cow är det första spelet utvecklat av Three Gates under det etablerade samarbetet med den nya gamblingplattformen bSpot, som är den enda aktören med etablerade licenser för online gambling som sträcker sig över flera delstater på den strängt reglerade amerikanska spelmarknaden. Som en tidig samarbetspartner för plattformen ser Three Gates goda möjligheter att bli en betydande utvecklare för bSpot.

”Vi är entusiastiska över att vara en av de första utvecklarna att publicera ett spel på bSpots nya plattform för real money gambling i USA. Vi kommer att utföra en hel del tester, finjusteringar och analys av data inledningsvis för att optimera spelet för bSpots publik. I och med att intäktsmodellen bygger på vinstdelning mellan plattformen och utvecklarna, så ser vi en hög potential för tillväxt för både bSpot och Three Gates”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB.

För ytterligare information
Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget
Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. Bolaget är listat på NGM MTF under kortnamnet GATE. För ytterligare information se: www.threegates.se