Three Gates och partnerbolaget SlapShot lanserar first person shooter-spelet (”FPS”) Offensive Combat: Redux! i Latinamerika fredagen den 1 september. Latinamerikanska spelare kommer att kunna spela i sin region med lokaliserade spanska och portugisiska versioner av spelet. Prissättningen blir i linje med andra FPS-spel i regionen baserat på återkoppling från spelare som har beta-testat spelet.

”Det finns miljoner av fans till varumärket Offensive Combat i Latinamerika, så vi har tagit den tid som krävts för att säkerställa bästa möjliga lansering genom att lokalisera spelet till portugisiska för Brasilien och spanska för resten av regionen”, säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. ”Vi ser fram emot att ha spelare på ett flertal regionala servrar, så att vi kan erbjuda en högkvalitativ spelupplevelse som reflekterar våra värderingar att leverera en underhållande och rättvis spelupplevelse för alla.”

“Latinamerika var den största regionen för det tidigare Offensive Combat-spelet och fansen från regionen är väldigt förväntansfulla, baserat på responsen på våra kampanjer i sociala medier”, säger Sean Kauppinen, VD för SlapShot Games LLX. ”Vi följer vår uppdateringsplan och kommer att ha spelet tillgängligt med lokaliserade versioner på engelska, tyska, franska, spanska och portugisiska i den första uppdateringen som kommer under fredagen den 1 september.”

Om Offensive Combat: Redux!:

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat, snabbt och frenetiskt online FPS-spel, som låter spelarna visa sin skicklighet och spela med en mängd unika karaktärer som exempelvis commandos, rymdvarelser, ödlor, kycklingar, orcher, pirater, discostjärnor och till och med Drumpf. De kan utrusta sig med dussin av galna vapen och ta sig an mördarrobotar i single player-läge, ansluta sig till sina vänner i ”Team Deathmatch” eller ”Capture the Flag” och hoppa in i ett kaotiskt alla mot alla i ”Deathmatch”. Spelet är initialt tillgängligt i Europa och Nordamerika för PC (Windows), med ytterligare regioner och konsolversioner planerade.

Trailer: https://youtu.be/WSa-JhFY5nY

 För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential, som omfattar underhållningsspel, online gambling och sociala kasinospel. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk.