Three Gates AB presenterar teamet som kommer att leda företaget genom övergångsprocessen för förvärvet av Tivola Games. Three Gates VD, Don Geyer och Tivola Games VD, Hendrik Peeters kommer att arbeta tillsammans för att skapa en positiv synergi mellan de två organisationerna. Håkan Mattsson kommer att ansvara för den tekniska delen av processen. Dessutom ingår Harald Riegler, industriveteran och fd vd för Sproing Interactive, i teamet som Product & Integration Officer. Matthew Wilson, fd chef för affärsutveckling på Rovio deltar också på konsultbasis.

”Att arbeta med Hendrik har varit ett riktigt nöje och vi är väldigt imponerade utav vad de har skapat med Tivola. Utökningen av teamet med Harald och Matthew är en rejäl injektion av både talang och erfarenhet, som kommer att hjälpa oss att få ut det bästa från båda företagen”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

Förvärvet av Tivola Games är villkorat av, bland annat, finansiering.

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 december 2019 klockan 17:00 CEST.