Three Gates släpper teaser-trailer samt de första bilderna från Project Blue Book: The Game, så att fans av serien kan få inblick i vad som väntar när spelet lanseras.

Fans kommer att känna igen många av scenerna i bilderna från TV-serien. Användargränssnittet för spelet samt en del dialog och scener med gömda föremål visas också. Teaser-trailern visas här: http://www.pbbgame.com

”Vi är väldigt glada över att sätta Project Blue Book: The Game i händerna på spelarna”, säger Don Geyer, vd för Three Gates AB. ”TV-serien har blivit mycket väl emottagen. Steven Elliot-Altman, vår spelskrivare, har gjort ett briljant jobb med spelstoryn och design-teamet har verkligen lyckats fånga känslan från TV-serien i spelet. Den stängda testningen har gått mycket bra och snart är vi i öppen beta, med full lansering kort efter det.”

Anmälningar från Android- och iOS-spelare tas emot på www.pbbgame.com. Alla som är intresserade av att få en första titt på spelet och att ge feedback till utvecklingsteamet uppmanas att anmäla sig. Samtliga som deltar i betatestet kommer att få ett paket med in-game consumable items vid lanseringen som tack för hjälpen.

Project Blue Book: The Game kommer att utmana spelarnas observations- och deduktionsförmåga, tillsammans med karaktärerna från serien, genom återskapandet av många av de observationer som spelas upp i TV-programmen. Den bästsäljande science fiction-författaren Steven-Elliot Altman skriver spelberättelsen och teamet från Three Gates utvecklar och förlägger spelet för flera plattformar.

I Project Blue Book: The Game startar spelarna som nyrekryterade agenter i Project Blue Book under Dr Hynek och kapten Quinn. Seriens huvudkaraktärer agerar som uppdragsgivare och interagerar med spelaren under utförandet av uppdragen.

Bilder från Project Blue Book: The Game visas här: http://www.pbbgame.com

Trailer från Project Blue Book: The TV Series visas här:

https://www.youtube.com/watch?v=U4EmfM9isHo

Serien är skapad av David O´Leary, produceras för HISTORY av A+E Studios och Oscars- och Golden Globe-vinnaren Robert Zemeckis (Forrest Gump, Back to the Future, Contact), och utforskar de historiska, tidigare hemligstämplade, UFO-undersökningarna som genomfördes av U.S. Air Force mellan 1952 och 1969. Huvudkaraktärer är astrofysikern Josef Allen Hynek, som spelas av Aidan Gillen (Game of Thrones), och hans partner, kapten Michael Quinn, som spelas av Michael Malarkey (The Vampire Diaries).

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med