Three Gates inleder user acquisition-kampanj för Project Blue Book: Hidden Mysteries inför den globala lanseringen. Teamet har på senare tid optimerat funktioner som ska öka spelarnas engagemang, samt skapat nya kapitel i spelet. Den globala lanseringen kommer under sommaren.

“Under de senaste veckorna har mycket fokus legat på Tivola-förvärvet med allt vad det innebär, men vi arbetar nu med den slutliga testprocessen inför den globala lanseringen av Project Blue Book: Hidden Mysteries. Viktiga KPI:er för spelet har förbättrats genom uppdateringarna och vi ser fram emot att se resultatet av den user acquisition-kampanj vi nu genomför tillsammans med våra partners för att öka spelarunderlaget”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

 

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 juni 2020 klockan 14:30 CEST.