Project Blue Book: Hidden Mysteries är nu redo för global lansering den 20 augusti. Spelet kommer att finnas tillgängligt i Australien, EU, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien, Sydkorea och USA.

”Med hjälp av den user acquisition-kampanj som pågått under sommaren har vi nu finjusterat och optimerat Project Blue Book: Hidden Mysteries till en nivå där spelet är redo för global lansering. Tillsammans med våra partners A+E Television Networks och History Channel gör vi nu de slutliga förberederna för marknadsföringskampanjen för spelet i samband med sändningar och streaming av tv-serien”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

Project Blue Book: Hidden Mysteries Facebook Page

https://www.facebook.com/ProjectBlueBookTheGame

Project Blue Book the TV-Series on IMDB

https://www.imdb.com/title/tt6632666/

Project Blue Book: Hidden Mysteries Trailer on Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=QTQ5snvrLeI&feature=youtu.be

Project Blue Book: Hidden Mysteries on App Store

https://apps.apple.com/us/app/project-blue-book-the-game/id1445162277

Project Blue Book: Hidden Mysteries on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threegates.projectbluebook

 

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om Project Blue Book: Hidden Mysteries

Project Blue Book: Hidden Mysteries är ett spännande free-to-play Hidden Object Adventure-spel baserat på The History Channel:s tv-serie Project Blue Book. Spela som en kriminalare ålagd att utreda faktiska Project Blue Book-fall från 50- och 60-talet och dra dina egna slutsatser om besöken från yttre rymden. För mer information se: www.threegates.se

 Om bolaget

Three Gates AB är en oberoende spelkoncern som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Three Gates samt majoriteten av Hamburgbaserade Tivola Games. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Three Gates och Tivola Games har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 augusti 2020 klockan 15:00 CEST.