Project Blue Book: Hidden Mysteries är nu redo för lansering i Nordamerika den 23 januari i samband med premiären av den andra säsongen av Project Blue Book.

Information om Project Blue Book, TV-serien:

Facebook

IMDB

Delta-Optimist.com

Youtube

”Vi är förväntansfulla inför lanseringen i samband med premiären av säsong 2. Efter en intensiv testperiod har vi, tillsammans med våra partners, kommit fram till att Project Blue Book: Hidden Mysteries är namnet som bäst beskriver spelet och som mest tilltalar målgruppen. Vi kommer att finjustera spelet över de nästkommande två månaderna när säsong 2 av tv-serien har startat”, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.

”Vår strategi är att ihärdigt uppdatera, samt aktivt underhålla spelet med frekventa specials och events”, säger Christopher Fisher, Studio Manager Three Gates AB.

Spelets författare Steven-Elliot Altman, tillägger ”Både History Channel och TV-seriens skapare ville att spelet skulle reflektera TV-serien men också ha ett eget liv. Utvecklarna hos Three Gates har verkligen lyckats med det. Är du ett fan utav Project Blue Book kommer du också vara ett fan av spelet eftersom det är en unik upplevelse i samma värld. Jag tror också att vi precis förde episodisk TV och mobilspel mycket närmre varandra.”

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates AB är ett oberoende spelutvecklingsbolag som grundades 2011. Bolaget producerar såväl egna spel som utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Bolaget har etablerade samarbeten med starka industripartners och en spännande produktportfölj med stor potential. Three Gates verkar på den globala marknaden och distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.threegates.se

Denna information är sådan information som Three Gates AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 januari 2020 klockan 08:30 CET.