Som ett led i förberedelserna inför den nära förestående lanseringen av Project Blue Book: The Game, har spelet genomgått stegvis tester i PlaytestCloud (www.playtestcloud.com) med positiva resultat.

Spelet fick 4,5 poäng av 5 möjliga i samtliga tre kategorier:

  • Spelet är roligt
  • Jag skulle spela det igen
  • Jag skulle rekommendera spelet till mina vänner

Några av testpersonernas åsikt om spelet:

Jag älskar ‘hidden object’-scenerna men var även väldigt imponerad av de olika minispelen som hjälper en framåt.”
Shernail 40

Jag skulle spela det här spelet! Det är en Sci Fi version av June’s Journey blandat med inslag av Seeker’s Notes, jag uppskatar spelet mycket!”
Nicole 43

Det här spelet håller dig ständigt aktiv och involverad.”
Sandra 73

Vi har väldigt duktiga utvecklare och grafiker som har lagt ner sin själ i det här spelet och jag tycker att det märks tydligt i varje aspekt. De är en riktig tillgång för företaget.”, säger Christopher Fisher, project manager Three Gates AB.

Vi har haft stor nytta av testspelarnas återkoppling för att kunna förbättra spelet. Spelet i dess nuvarande form har tagits emot väldigt väl av testspelarna, vilket framgår av den höga poängsättningen. Vi är nu i slutfasen av testperioden med vår partner SuperScale och med hjälp av testresultaten från PlaytestCloud kan vi ytterligare förbättra spelet nu när vi närmar oss lansering, säger Don Geyer, VD Three Gates AB.