Jumpgates dotterbolag Tivola Games har lanserat Buster´s Journey, som nu är tillgängligt för iOS och Android. Spelet utvecklas av Tivolas systerbolag Tableflip Entertainment.

 

“Vi är väldigt stolta över Buster’s Journey. Med den här titeln från vårt systerbolag Tableflip tar vi den populära Hidden Object-genren in i en 3D-miljö för första gången och skapar en ännu mer kärleksfullt designad värld för våra spelare”, säger Hendrik Peeters, VD Tivola Games.

I spelet hjälper räddningshunden Buster olika djur i nöd, som katter, hästar och även andra hundar, men först måste han finna alla dolda ting. Innan djuren kan föras till säkerhet måste Buster söka efter föremål som rep, en karta eller stegen i trädgården. Några saker kan vara svåra att finna, men boosters kan användas för att hjälpa till att finna Busters djurvänner. Vid sidan om uppdragen måste spelaren ta hand om Buster och ge honom tillräckligt med mat och vatten. Han kan också lära sig nya trick. Fyll Buster med energi och ge honom belöningar för att hjälpa honom att genomföra sin äventyrliga resa.

Spelinnehåll:

  • En mängd olika nivåer att utforska
  • Utmanande och underhållande uppdrag
  • Söta djur i nöd
  • Vackra 3D-scener
  • Boosters och power ups
  • Möjligheten att träna Buster och lära honom olika trick

https://apps.apple.com/app/id1562328411

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tivola.hiddenanimalworld

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se

Denna information är sådan information som Jumpgate AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 oktober 2021 klockan 14:00 CEST.