Lansering av 8 to Glory

Lanseringen av 8 to Glory, det officiella spelet från Pro Bull Riders Association (PBR), har inletts och spelet är nu tillgängligt för nedladdning via Apple App Store och Google Play Store. PBR har postat några inlägg om spelet i sociala medier, men har i övrigt hållit låg profil i väntan på att spelets integritet och skalbarhet testas. Så långt har testningen gått bra och responsen från spelarna har varit mycket bra, så vi är förväntansfulla inför eskaleringen av marknadsföringen av spelet under de två kommande månaderna, som kommer att kulminera i samband med PBR-finalen i Las Vegas 2-5 november. Vi kommer att gå ut med mer information om lanseringen av 8 to Glory i samband med att handeln av Three Gates aktie inleds.

Information om PBR-finalen
http://www.pbrworldfinals.com/

Se den officiella speltrailern via Facebook:
https://www.facebook.com/pbr/videos/10154613343660832/

Nedladdning av spelet via Google Play Store
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rarelabs.eighttoglory

Nedladdning av spelet via Apple iOS Store
http://apple.co/2bGNGyT

Anslutning till Euroclear och registrering av nya aktier

Anslutningen till Euroclear och registreringen av de nya aktierna från IPO:n är färdig och distributionen av aktierna till aktieägarna är påbörjad. Aktierna kan komma att levereras i två omgångar för de aktieägare som deltagit i både pre-IPO och IPO. Samtliga aktier bör vara levererade till respektive konto inom de närmaste dagarna.

Listningen vid NGM MTF

Bolaget har varit i kontinuerlig kommunikation med NGM om listningen under de senaste två veckorna och vi har fått positiv återkoppling. Three Gates ansökan om listning kommer att behandlas på nästa möte med NGMs noteringskommitté och vi förväntar oss att kunna publicera ett slutgiltigt listningsdatum inom kort.

Tack för att ni följer oss och testa gärna 8 to Glory!

Don Geyer, VD Three Gates AB