Priset på det frenetiskt snabba FPS-spelet från Three Gates och SlapShot Games sätts till $19.99/€17.99.

Las Vegas och Visby, Sverige (24:e juli, 2017) – SlapShot Games och Three Gates meddelade idag att Offensive Combat: Redux!TM lanseras på Steam den 18:e augusti. Spelet har varit i stängd beta-testning de senaste två månaderna och är nu redo att nå ut till en större publik av spelare i Nordamerika och Europa. Företagen har meddelat att spelet kommer säljas för $19.99 i Nordamerika och €17.99 i Europa, och kommer även att erbjuda kampanjpris under veckan för lanseringen. Spelet kommer initialt att finnas tillgängligt för Windows-baserade datorer, och planeras även att släppas till spelkonsoler längre fram i tiden. Det är nu möjligt för intresserade att lägga till spelet på önskelistan på Steam via följande länk http://store.steampowered.com/app/622170/Offensive_Combat_Redux

Efter lanseringen kommer teamet regelbundet utöka spelet med flera banor, skins, och annat innehåll. Lokalisering och regionala servrar för spelare i Latinamerika, Asien, och andra regioner som inte kommer täckas i den första lanseringen är under utveckling.

”Spelet flyter verkligen på bra och det är mycket underhållande att hoppa in och spela med ett par vänner.” säger Don Geyer, VD för Three Gates AB. ”Det stora utbudet av vapen, banor och humoristiska skins gör det möjligt för spelare att anpassa spelet efter sin stil. Och med våra planer med att fortsätta lägga till innehåll och uppdateringar så vet vi att spelet kommer fortsätta attrahera spelare under en lång tid framöver.”

Offensive Combat: Redux! är ett satiriskt, ohämmat online FPS-spel, med en mängd olika banor designade för snabbt gameplay och varierande spelstilar. Originalspelet var gratis att spela och innehöll möjligheten att köpa uppgraderingar för att uppnå de högsta nivåerna och snabbare få tillgång till ett stort utbud av vapen. I den nya versionen används i stället en modell med initial betalning och prestationsbaserade uppgraderingar för bättre balans i spelupplevelsen. Offensive Combat: Redux! bygger på föregångarens välfungerade gameplay och välkända banor, som nu presenteras för en ny publik. Med dussintals vapen och sätt att PWN:a dina motspelare så är Offensive Combat: Redux! ett helt unikt spel bland dagens FPS-titlar.

Spelet innehåller:

 • 6 banor (ännu fler banor är under utveckling); Burninator, Courtyard, Dry Run, Probetown, Slums, och Turbine
 • Ett dussintal skins – Var ditt unika jag, vare sig du är en ödla, en militär, eller allt där emellan
 • PWNs – Ja, det är tillåtet att fisa på dina fiender efter att du dödat dem för att få extra XP och drops
 • Multiplayer – Spela med dina vänner i Deathmatch, Team Deathmatch, och Capture the Flag
 • Singleplayer – Spela själv och utforska kartan, öva på skjutbanan, eller spela mot botar

 Systemkrav (minimum):

 • OS: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-2500k eller AMD Phenom II X4 955
 • Arbetsminne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: GeForce GTX 570 eller Radeon HD 6850
 • DirectX: Version 11
 • Nätverk: Uppkoppling via bredband
 • Lagring: 4 GB tillgängligt utrymme