De tre nästkommande spelprodukterna Wordie, Petventures och Asterix & Friends är i slutfasen inför lanseringarna, vilket innefattar finjusteringar av spelen, arbete med att få så kallade features från Apple Store och Google Play i samband med lanseringarna, optimering för App Store (ASO) och test av olika bilder och visuella element för marknadsföringen.

Först ut är Wordie som kommer att lanseras under maj månad. Petventures kommer att mjuklanseras under första halvan av juni. Asterix & Friends har sedan tidigare uppdaterats för Facebook och PC, och den nya Unity-baserade versionen för mobil kommer att lanseras i juni i samband med den omfattande uppdateringen av spelet som utgör det sista steget i relanseringen.

“Marknadsförings- och förläggningsteamen är i full sving med de sista förberedelserna i det fullspäckade lanseringsprogram vi har framför oss. Wordie och Petventures är klara, och kopplas nu ihop med marknadsförings- och analyssystemen. Spelen ser väldigt lovande ut och jag ser mycket fram emot att se hur de tas emot av spelarna”, säger Harald Riegler, Chief Product Officer Jumpgate AB.

Lanseringsprogram Q2 & Q3 2021

Maj 2021  –       Wordie lansering av Tivola Games

Jun 2021  –       Petventures mjuklansering av Tivola Games för mobil (1H av juni)

Jun 2021  –       Asterix & Friends relansering av gameXcite för mobil

Jul  2021  –       Hidden Animal Rescue mjuklansering av Tivola Games (1H av juli)

Aug 2021 –       WildShade mjuklansering av Tivola Games

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: don@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se:  www.jumpgategames.se

Denna information är sådan information som Jumpgate AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 maj 2021 klockan 14:00 CEST.