Jumpgate har utsett Florian Bohn till operativ chef och finanschef för Bolaget med verkan från 1 december 2022.

Florian Bohn är en München-baserad företagsledare, som tidigare var vd för det tyska spelbolaget Travian Games och har en omfattande erfarenhet från roller som vd och finanschef för större bolag så väl inom som utanför spelbranschen.

“Jag är stolt över att få in Florian som en viktig del av vår ledningsgrupp under en transformativ tid för Jumpgate. Jag har känt honom i många år och ser fram emot att fortsätta resan mot att skapa en världsledande grupp av spelutvecklare tillsammans med honom”, säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

”Det är väldigt spännande att ansluta till Jumpgate när Bolaget nu går in i en mycket intressant fas. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och kunskap till att utveckla Jumpgate strategiskt och operativt tillsammans med Harald och teamet”, säger Florian Bohn, tillträdande COO/CFO Jumpgate AB.

För ytterligare information

Harald Riegler VD, Jumpgate AB Telefon: +46 70 554 73 33, E-post: harald@jumpgategames.se

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se